Deze website maakt gebruik van cookies om het browsen voor u te optimaliseren. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het gebruik van cookies op uw toestel zoals beschreven in ons Cookiebeleid.
Boek nu

Beoordelingen

7,2 Beoordelingsscore
Overzicht score
Hygiëne
7,2
Comfort
6,4
Locatie accommodatie
8,9
Faciliteiten
6,3
Personeel
7,4
Waar voor uw geld
7,2
Beoordelingen
    es
    7,5
    3 januari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Noel
    nl
    10
    21 november 2017
    Best mogelijke lokatie!
    Perfecte locatie in het centrum! Net en ruim appartement met mooi uitzicht!
    Guytan Bonjean
    be
    7,5
    19 november 2017
    Heel gezellig en uitstekend gelegen
    De muren laten het geluid van de straat en andere kamers door.
    Gezellig inrichting, vlakbij de Rambla, dicht bij restaurantjes en cafés.
    Jan Willem
    nl
    5,4
    26 oktober 2017
    op zich prima, schoon, mooie ligging, erg gehorig
    Erg veel lawaai, gehorig
    Redelijk centraal
    nl
    7,5
    24 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Moppelientje
    be
    7,1
    23 oktober 2017
    Voor herhaling vatbaar!
    Personeel was eerder afstandelijk en zeer formeel.
    De ligging was perfect. Super goed bed. Elke dag kamer opgeruimd, bed opgemaakt en verse handdoeken! Klein maar praktisch badkamertje met lavabo, toilet en douche.Voor een hostel zeer uitzonderlijk. Over het algemeen zeer goed!
    Dirk
    be
    7,9
    23 oktober 2017
    Waar voor je geld, maar duidelijk minder comfort...
    lift gaat niet tot helemaal beneden op straatniveau, badkamer apart
    prijs en ligging
    Peter
    be
    6,7
    9 oktober 2017
    Als slaapgelegenheid voldoende omdat je toch ganse dag door Barcelona kuiert.
    Kamer was oubollig , hangers voor handdoeken kwamen los van de muur. In het weekend zeer luidruchtig wegens restaurant/bar aan overzijde van de straat. Iedere nacht wordt het vuilnis opgehaald door stadsdiensten,die dan ook glascontainers leeg kieperen op vrachtwagen. Op website staat zeep ter beschikking, is echter minimaal. Geen dranken te krijgen. Je moet naar winkeltje aan overkant.
    Perfecte ligging. Ongeveer 200 meter van la Rambla. Metrostation zeer goed bereikbaar. Iedere dag verse handdoeken. Buurt zeer veilig. Overal politie opvallend aanwezig. Je moet natuurlijk geen aanstalte geven tot diefstal. Zelfs metro was superveilig
    nl
    5,0
    3 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Anneke
    nl
    6,2
    28 september 2017
    goede locatie voor bezoek barcelona, matig pension
    verwacht niet te veel, dan valt het niet tegen. het is oud en matig onderhouden. wisselde receptionisten, één heel onvriendelijke man. douche gordijn is vies
    de locatie was uitstekend, en een lift naar onze verdieping was er ook
    nl
    7,5
    24 september 2017
    Locatie
    es
    2,5
    17 september 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Cédric
    be
    8,5
    9 september 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    walter
    be
    6,5
    8 september 2017
    Een accomodatie met een perfecte ligging. De kamers zijn minder mooi afgewerkt dan op de foto's geto
    de binnenmuren houden geen lawaai tegen. De eenpersoonskamer van mijn zuster was heel klein en slordig afgewerkt.
    de ligging
    HappyOne
    nl
    9,6
    1 september 2017
    :-)
    :-(
    :-)
    Tyson
    nl
    7,9
    29 augustus 2017
    ***Begrijp het niet verkeerd, dit zijn absoluut geen negatieve punten. Just good feedback! <3
    - Het hostel zat midden in één of andere verbouwing. Dus even chillen in je kamer overdag was geen sprake van door het getimmer of geboor. - Als klant krijg je geen algemene sleutel voor de buitendeur. Iedere keer als je van buiten naar binnen wilde, diende je aan te bellen. Soms duurde het lang, voordat er iemand van de accommodatie open deed. - Aangezien ik vlak bij de receptie zat met mn kamer, hoorde ik het iedere keer als er iemand aanbelde vanaf buiten. Niet bepaald rustgevend als je wilt gaan slapen.
    - Ik was in mijn eentje op vakantie en had ook de eenpersoonskamer geboekt. Deze was precies goed: niet al te groot, een zacht bed, douche & bad met een hoge douchekop en genoeg stopcontacten vind ik ook belangrijk. - Het personeel sprak goed Engels en was erg vriendelijk en behulpzaam. - De plek van het hostel is ideaal gelegen: Aan het begin van La Rambla bij het monument van Columbus.
    nl
    4,2
    28 augustus 2017
    niet schoon. airco werkte niet naar behoren. zeer gehorig. zeer gemakkelijk sleutel te verkrijgen.
    men was aan het renoveren.
    Sara
    nl
    7,9
    26 augustus 2017
    Wij hebben het als een prettige overnachting beschouwd!
    Het is geen luxe, maar prima voor een stedentrip!
    Het is een centraal gelegen pension, netjes onderhouden. Goede startbasis om Barcelona te verkennen!
    mieke
    be
    5,8
    22 augustus 2017
    Het was minder aangenaam dat je de enige badkamer moest delen met de andere gasten. Ook moest je goed kijken hoe je de deur moest sluiten, want het was een ingewikkeld slot.
    De locatie was zeker heel goed. De wifi was ook zeker in orde en aan de receptie waren heel steeds vriendelijke mensen.
    luc
    be
    7,5
    17 augustus 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
Beoordelingen worden geladen
Sluiten