Ta strona wykorzystuje ciasteczka, aby przeglądanie jej przebiegało jeszcze sprawniej. Kontynuowanie przeglądania oznacza zgodę na stosowanie tego rodzaju plików na Twoim urządzeniu, jak zostało to opisane w naszej polityce dotyczącej ciasteczek.
Zarezerwuj teraz

Opinie

7,2 Ocena
Zestawienie ocen
Czystość
7,2
Komfort
6,4
Lokalizacja obiektu
8,9
Udogodnienia
6,3
Personel
7,4
Stosunek jakości do ceny
7,2
Opinie
    pl
    7,5
    18 stycznia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Dorota
    pl
    9,2
    6 stycznia 2018
    Barcelona to miasto które warto odwiedzić.
    Jeżeli wybieram hostel w niskiej cenie to nie wymagam luksusów jak w 5 gwiazdkowym hotelu ze śniadaniem i basenem. Zawsze może być lepiej ale Uczciwie jest przy ocenianiu brać stosunek jakości do ceny jaką się zapłaciło.
    Doskonała lokalizacja, parę kroków od Rambla, portu, la Boqueria i dzielnicy gotyckiej z wąskimi ,urokliwymi uliczkami. Serdeczna i pomocna obsługa, codziennie czyste ręczniki, ciepła woda pod natryskiem, telewizor, wifi, czysto , cicho ,ciepło. Warunki adekwatne do ceny. Dobry dla turysty łażącego cały dzień po Barcelonie aby odpocząć wieczorem. Na dole w knajpce EL Gato.... wypijesz dobrą kawę i zjesz smaczny tani obiad a zakupy zrobisz w sklepie naprzeciwko przez 24 na dobę.
    pl
    7,5
    18 grudnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    pl
    10
    10 grudnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    pl
    7,9
    29 listopada 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Marianna
    gb
    8,3
    20 listopada 2017
    great location & good price
    łazienka mogłaby zostac lekko odrenowana, popekane (lub brakujace ) płytki na scianach przy prysznicu, oraz moglaby byc w lazienke jakas półka. szafka gdzie moznay postawic szampon/ kosmetyki
    wygodne łóżka, bardo miła obsługa hotelu, lokalizacja,
    Małgorzata
    pl
    7,5
    8 listopada 2017
    Bardzo dobry stosunek jakości do ceny, polecam!
    Panie z serwisu "chowały" papier wysoko na półce w łazience zamiast zakładać go na podajnik. W związku z tym długo myślałyśmy, że z jakichś powodów tego papieru nie dostajemy, bo trudno było go znaleźć.
    Miły personel, świetna okolica - parę kroków do Rambli i portu, dużo knajpek w okolicy, bary pod domem, można zostawić bagaże w dzień wyjazdu na ile się chce, dostępny jest też restroom.
    Doomi
    pl
    5,8
    25 października 2017
    Udane 2 dnia w Barcelonie
    Niestety pokoje są zaniedbane i stare. Łazienka też pozostawia wiele do życzenia wiec polecam tylko tym, którzy wychodzą rano i wracają późno w nocy żeby się tylko wyspać :) Dla mnie dużą wadą był brak miejsca/ pomieszczenia gdzie można przygotować sobie kawę lub posiłek co zmusza do korzystania z knajpek a te nie są dla przeciętnych turystów zbyt tanie.
    Największy plus to lokalizacja. Doskonały dojazd z lotniska komunikacją miejską (1 euro przy zakupie karty miejskiej T-10) dodatkowo pensjonat położony w starej gotyckiej części Barcelony i około 150m od Rambli, pomnika Kolumba, portu czyli wszędzie i o każdej porze blisko. Sklep spożywczy po drugiej stronie uliczki, obok miejsce gdzie można zjeść rano śniadanie i wypić kawę oraz liczne knajpki otwarte do późnych godzin nocnych.
    wixajasz
    pl
    8,3
    22 października 2017
    Pobyt w Pensio Portugal jest bardzo wygodnym rozwiązaniem dla osób chcących zwiedzić całe miasto.
    Jedyny mankament to wspólna łazienka. Na szczęście nie było dużo zakwaterowanych gości, więc nie było w niej tłoczno.
    Bardzo dobra lokalizacja obiektu. Blisko do morza, metra, restauracji i do dużego deptaka. Zwiedzając poruszaliśmy się tylko piechotą :) Pensjonat nowocześnie i schludnie urządzony. Posiada nową windę. Zapewniają ręczniki, żele do mycia i suszarkę. Sprzątaczka sprząta codziennie pokoje.
    pl
    7,5
    16 października 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Marek
    pl
    7,9
    16 października 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Beata
    pl
    7,5
    29 września 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Urszula
    pl
    7,9
    18 września 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Tom
    pl
    8,3
    18 września 2017
    Pozytywna
    Pomocny personel
    Tomasz
    pl
    10
    26 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Biznesowa
    pl
    7,1
    25 sierpnia 2017
    I did not feel safe in SpNie czułam się bezpiecznie w Hiszpanii. Zabytki zapierają dech w piersiach.
    W pokoju nie było zlewu. Jedna łazienka na piętrze, z klimatyzacji ciekła woda. Niezabezpieczone, słabe wifi. Często zamknięte drzwi do recepcji z klatki schodowej. Głośne imprezy w sąsiedztwie. There was no sink in the room. One bathroom upstairs, from air conditioning liquid water. Unsecured, weak wifi. Often closed door to the reception of the staircase. Loud parties in the neighborhood.
    Wygodne łóżko, komunikatywna i bardzo miła obsługa, było czysto. Rewelacyjna lokalizacja Comfortable bed, communicative and very friendly service, was clean. Sensational location
    Karina
    pl
    9,2
    22 sierpnia 2017
    super
    uwielbiam to miejsce. nie jest idealne, ale na krótki pobyt w BCN - idealne
    Marek
    pl
    9,2
    31 lipca 2017
    Pokój zgodny z opisem, luksusów nie było ale nie miało ich być, jedna z najtańszych opcji w mieście za tę cenę moja ocena bardzo pozytywna.
    PAWEL
    pl
    4,6
    10 lipca 2017
    Nie polecam
    obiekt raczej poniżej jakichkolwiek standardów
    Jedyny plus tego miejsca to lokalizacja
    Domi
    pl
    9,2
    3 lipca 2017
    Blisko Rambli! Stylowy!
    Fajne miejsce, dobra cena jak na Barcelonę, stylowy, skromny - ale ma wszystko co potrzeba. Jeśli nie zamierzasz spędzać czasu w pokoju - idealny na spanie! Cichutko! Spokojnie! Super!
Ładowanie opinii
Zamknij